Haine handmade

Poncho handmade – ciclamen

Poncho handmade din lana merinos, impaslit dupa metoda wet felted.

Additional DescriptionMore Details

Alte detalii la cerere. Intretinere : Curatatorie chimica sau spalare de mana la 30 grd C, se stoarce prin presare intr-un prosop si se usuca pe o suprafata plana.Pentru spalare se foloseste sapun de maini sau sapun lichid. Atentie : nu se foloseste detergent, nu se stoarce prin rasucire, nu se foloseste apa fierbinte.

Price: 180,00 RON

Loading Updating cart…

Sal caramiziu – nuno felt

Sal handmade carmiziu deschis  cu aplicatii multicolore. Sal impaslit prin metoda Nuno felt din bumbac si lana merinos.

Additional DescriptionMore Details

Dimensiuni aproximative : lungime – 170 cm , latime 75 cm. Intretinere : Curatatorie chimica sau spalare de mana la 30 grd C, se stoarce prin presare intr-un prosop si se usuca pe o suprafata plana.Pentru spalare se foloseste sapun de maini sau sapun lichid. Atentie : nu se foloseste detergent, nu se stoarce prin rasucire, nu se foloseste apa fierbinte.

Price: 100,00 RON

Poncho alb – banan – roz – Nuno Felt

Poncho alb realizat din bumbac si lana merinos prin metoda Nuno felt.

Additional DescriptionMore Details

Poncho fara cusaturi laterale si fara alte prinderi, se poate purta si ca esarfa. Dimensiuni aproximative lungime – 67 cm ( considerata de pe umar) , latime – 70 cm . Lungime totala – 155cm. Intretinere : Curatatorie chimica sau spalare de mana la 30 grd C, se stoarce prin presare intr-un prosop si se usuca pe o suprafata plana.Pentru spalare se foloseste sapun de maini sau sapun lichid. Atentie : nu se foloseste detergent, nu se stoarce prin rasucire, nu se foloseste apa fierbinte.

Price: 115,00 RON

Esarfa handmade – galbena cu flori mov

Esarfa handmade realizata din bumbac si lana prin tehnica Nuno felted.

Additional DescriptionMore Details

Lungime = 150 cm, latime = 35 cm. Intretinere : Curatatorie chimica sau spalare de mana la 30 grd C, se stoarce prin presare intr-un prosop si se usuca pe o suprafata plana.Pentru spalare se foloseste sapun de maini sau sapun lichid. Atentie : nu se foloseste detergent, nu se stoarce prin rasucire, nu se foloseste apa fierbinte.

Price: 60,00 RON

Loading Updating cart…

Esarfa handmade – asimetrica -matase cu lana

Esarfa handmade relizata prin tehnica Nuno felted din matase naturala si lana merinos.

Additional DescriptionMore Details

Lungime = 156 cm, latime = 24 cm. ( dimeniunile cele mai mari) Intretinere : Curatatorie chimica sau spalare de mana la 30 grd C, se stoarce prin presare intr-un prosop si se usuca pe o suprafata plana.Pentru spalare se foloseste sapun de maini sau sapun lichid. Atentie : nu se foloseste detergent, nu se stoarce prin rasucire, nu se foloseste apa fierbinte.

Price: 70,00 RON

Bluza handmade – cu aplicatii crosetate_1

Bluza handmade din panza topita. Bluza lucrata manual.

Additional DescriptionMore Details

Bluza handmade cusuta, vopsita manual din panza topita, culoare portocaliu degrade . Bluza handmade are aplicatii crosetate din fire bumbac diverse culori. Bluza este scurta, croiala dreapta, usor ajustata in talie. Cusaturi ornamentale pe marginile bluzei cu ata mov. Marime : XS, S

Price: 50,00 RON

Poze realizate de Oana Stefanescu: persuadinggiants.blogspot.com
TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Votati-ne in directorul ClickLink
Revista Atelierul
An Tan Te
Retete culinare