Genti handmade - tricotate - impaslite

Geanta tricotata – messenger – alba cu flori multicolore

Geanta handmade  realizata din fir 100% lana alb-crem, tricotata si impaslita. Este lucrata in totalitate manual.

Additional DescriptionMore Details

Geanta este prevazuta cu o clapa iar pe aceasta sunt cusute de mana flori in diverse culori. Florile sunt tricotate, crosetate si decorate cu margele multicolore. De asemenea tot pe clapa gentii sunt cusute snururi verzi care cad libere pana la baza gentii. In partea de jos sunt aplicate prin coasere manuala frunze crosetate. Captuseala alba cu dungi multicolore, intaritura speciala pentru genti si buzunar interior cu fermoar. Sistemul de inchidere: capsa metalica. Dimensiuni: inaltime = 30 cm, latime = 27cm, adancime = 3 cm, lungimea manerului se va ajusta la cerere la dimensiunea dorita de tine.Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar. Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 220,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta tricotata – posetuta – semnul exclamarii

Geanta handmade de dimensiuni mici. Este  tricotata si impaslita din fir 100% lana alb-galbui.

Additional DescriptionMore Details

Pe clapa gentii este aplicat semnul exclamarii realizat din forme obtinute prin impaslirea manuala a lanii netoarse de diferite culori – fetru manual. Dimensiuni: inaltime = 20 cm, latime = 18cm, adancime = 2 cm, lungimea manerului = 51 cm.Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar. Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 110,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta tricotata _ rustica

Geanta handmade  realizata din fir 100% lana, tricotata si impaslita. Este lucrata in totalitate manual, din doua culori- forma trapez.

Additional DescriptionMore Details

Pe fata gentii sunt aplicate 2 buzunare din stofa in carouri, un trandafir grena pe unul din buzunare si un sirag de margele agatate de manerul gentii. Siragul de margele se poate purta si separat. Captuseala alba cu dungi multicolore, buzunar interior de asemenea are intaritura speciala pentru genti. Sistemul de inchidere: fermoar. Dimensiuni: baza mica = 35 cm, baza mare = 60 cm, lungime maner = 38 cm. inaltime = 23. adancime = 25 cm. Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar. Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 280,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta tricotata – flori mov

Geanta handmade  realizata din fir 70% lana si 30% acril de culoare roz , verde, bej, tricotata si impaslita. Este lucrata in totalitate manual.

Additional DescriptionMore Details

Geanta este prevazuta cu o clapa iar pe aceasta sunt cusute de mana flori si frunze realizate din matase si lana prin tehnica Nuno. Captuseala asortata cu materilul gentii, intaritura speciala pentru genti si buzunar secret in interioriorul genti prevazut cu fermoar. Sistemul de inchidere: capsa metalica. Dimensiuni: inaltime = 20 cm, latime = 35cm, adancime = 12 cm, lungimea manerului se va ajusta la cerere la dimensiunea dorita de tine.Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar. Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana

Price: 230,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta tricotata – cos

Geanta handmade  realizata din fir 100% lana, tricotata si impaslita. Este sub forma de cos  in dungi negre, albastre si gri petrol.

Additional DescriptionMore Details

Are aplicat un trandafir albastru din lana 100% cu aplicatii fir efect( gri argintiu) si perle. Tot ca aplicatie mai are si dungi orizontale realizate din acelasi fir efect ca cel de la trandafir. Manerul : 2 manere realizate din margele acrilice de culoare neagra. Captuseala neagra, buzunar interior. Sistemul de inchidere: fermoar. Dimensiuni: circumferinta baza mica = 50 cm, circumferinta baza mare = 105 cm, lungime maner = 38 cm. Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar.

Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 280,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta tricotata – violeta

Geanta handmade, tricotata si impaslita din  fir 70% lana si 30 % acril, culoare violet degrade.

Additional DescriptionMore Details

Aplicatii: dantela floricele si floare din voal festonata cu auriu. Captusita la interior , intaritura speciala pentru genti, buzunar. Maner din lant metalic culoarea cuprului. Dimensiuni: diametru= 30 cm, deschidere= 10 cm, lungime maner (reglabil) = 46 -75 cm. Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar.

Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 150,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta tricotata – model asimetric

Geanta handmade, tricotata si impaslita din fir 70/% lana si 30% acril, culoare bleu degrade.

 

 

Additional DescriptionMore Details

Are aplicate asimetric prin coasere florii si snururi tricotate mov degrade. In partea de sus are cusuta o dantela bleu.Modelul se continua si pe spatele gentii. Manerul este tricotat si impaslit, se ataseaza de corpul gentii prin doua inele mari din lemn albastru. Captusita la interior , intaritura speciala pentru genti, buzunar . Sistemul de inchidere, fermoar si capsa metalica. Dimensiuni: latime = 24 cm, inaltime= 27 cm, adancime = 13 cm, lungime maner = 33 cm. Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar.

Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 180,00 RON

Geanta tricotata – trandafir portocaliu

Geanta handmade, tricotata si impaslita din fir 70% lana si 30% acril, culoare portocaliu cu insertii multicolore.

 

 

Additional DescriptionMore Details

Este prevazuta cu o clapa iar pe aceasta are cusut un trandafir tricotat din mohair potocaliu. Manerul este realizat din doua parti, cu margele din lemn – model floral. Captusita la interior, buzunar. Sistemul de inchidere : fermoar si capsa metalica aplicata pe clapa. Dimensiuni: latime= 41 cm, inaltime= 21 cm, adancime = 19 cm, lungime maner 30cm. Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar.

Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 220,00 RON

Geanta tricotata – rosie – flori

Geanta handmade, tricotata si impaslita din fir 70 % lana si 30% acril,  de culoare rosie cu insertii multicolore.

Additional DescriptionMore Details

Are aplicate 4 flori cusute realizate manual din diferite materiale : saten, organza, voal, margele din sticla ciclamen si maron deschis. Materiale din care s-au realizat florile sunt de culoare portocaliu si diverse nuante de maron. Manerul este realizat din lant metalic auriu. Captusita la interior, buzunar. Inchidere: fermoar. Dimensiuni: latime = 24 cm, inaltime= 19 cm, adancime= 15cm, lungime maner= 47 cm. Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar.

Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 160,00 RON

Geanta tricotata – bicicleta

Geanta handmade,  tricotata si impaslita din fir 70 % lana si 30% acril, de culoare verde -kaki deschis .

Additional DescriptionMore Details

Este decorata cu o bicicleta de epoca realizata din snur si floricele metalice. De asemenea are aplicata si o floare impaslita manual de culoare alba cu insertii verzi. Manerul este din acelasi material cu geanta. Sistemul de inchidere : catarama si cordon din piele cusut manual. Captusita la interior cu tercot in culoarea gentii, buzunar interior. Dimensiuni : latime = 34 cm, inaltime = 22 cm, adancime = 9 cm, lungime maner = 40 cm. Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar.

Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 200,00 RON

Poze realizate de Oana Stefanescu: persuadinggiants.blogspot.com
TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Votati-ne in directorul ClickLink
Revista Atelierul
An Tan Te
Retete culinare