Genti handmade - fetru manual

Geanta handmade – potocalie cu model

Geanta lucrata manual din lana netoarsa, impaslita manual.

Additional DescriptionMore Details

Este o geanta handmade care poate fi purtata tot anul. Geanta este realizata manual prin impaslirea voalului de lana netoarsa. Geanta este decorata cu voal si margeluse aurii . Manerul – lant metalic foarte rezistent.Captuseala portocalie. Sistemul de inchidere: capsa metalica. Maner din lant auriu. Observatii: se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 110,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta handmade – crem cu turcoaz – Nuno felt_1

Geanta handmade realizata prin tehnica Nuno din voal si lana.

Additional DescriptionMore Details

Este o geanta care poate fi purtata tot anul. Geanta este realizata prin impaslirea manuala a voalului de lana netoarsa. Este decorata cu un trabdafir din acelasi voal din care a fost realizata geanta. Manerul este un lant metalic foarte rezistent.Captuseala alb crem. Sistemul de inchidere: fermoar. Dimensiuni: inaltime = 15 cm, latime = 35cm, adancime = 8 cm, lungimea manerului se va ajusta la cerere la dimensiunea dorita de tine.Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar. Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 140,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta handmade – amfora – ( fetru manual)

Geanta handamade, impaslita manual din lana 100%, cu apa si sapun de casa .

Additional DescriptionMore Details

Culoare rosie cu model din lana in culorile: gri inchis, galben, verde turcoaz, kaki. Model realizat tot manual in timpul procesului de impaslire. Geanta nu are cusaturi de imbinare ci doar pentru prinderea manerului. Forma este o amfora fara toarte. Maner tricotat si impaslit din fire lana iar pe deasupra este aplicata lana prin impaslire manuala . Inchiderea se realizeaza cu capsa metalica cusuta pe clapa gentii. Dimensiuni: latime = 43 cm, deschidere = 24 cm, inaltime = 39 cm, lungime maner = 42 cm. Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar.

Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 210,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta handmade – tricotata altfel (fetru manual)

Geanta handamade, impaslita manual din lana 100% si matase , cu apa si sapun de casa .

Additional DescriptionMore Details

Tehnica folosita este impaslirea si tehnica Nuno. Fond verde cu model din lana portocalie si decoratii din matase inflorata , impaslita in lana prin tehnica Nuno. Este un altfel de “tricotat de mana” . Geanta nu are cusaturi de imbinare ci doar pentru prinderea manerului. Forma trapez. Maner impletit cu andrelele si impaslit cu fire lana si matase. Inchiderea se realizeaza cu capsa metalica cusuta pe clapa gentii. Captusita cu tercot kaki , buzunar interior cu fermoar. Dimensiuni: latime = 30 cm, deschidere = 15 cm, inaltime = 25 cm, lungime maner = 34 cm. Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar. Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 170,00 RON

Geanta handmade – etno – ( fetru manual)

Geanta handmade  impaslita manual din lana 100%, cu apa si sapun de casa .

 

 

 

Additional DescriptionMore Details

Culoare potocaliu inchis, cu model din lana albastru- indigo, galben etc. Model realizat tot manual in timpul procesului de impaslire.Geanta nu are cusaturi de imbinare ci doar pentru prinderea manerului. Forma gentii este trapez si cu un mic volanas pe laterale. Maner impletit din fire 100% lana si tuburi din lemn de fag. Inchiderea se realizeaza cu capsa metalica cusuta pe clapa gentii. Dimensiuni: lungime baza = 43 cm, lungime deschidere = 24 cm, inaltime = 34 cm, lungime maner = 37 cm. Lungimea manerului se considera de la partea superioara a gentii pana pe umar.

Observatii: Se spala la 30 grade C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 210,00 RON

Poze realizate de Oana Stefanescu: persuadinggiants.blogspot.com
TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Votati-ne in directorul ClickLink
Revista Atelierul
An Tan Te
Retete culinare