Genti crosetate

Geanta crosetata din benzi bumbac – grena cu alb

Geanta crosetata din benzi tricot bumbac grena cu alb. Geanta este  crosetata manual in totalitate.

Additional DescriptionMore Details

Geanta crosetata pentru vara din benzi bumbac. Este decorata cu o floare crosetata din acelasi material. Geanta este crosetata manual, inchidere capsa metalica, captusita, buzunar interior fermoar. Dimensiuni : latime = 19 cm- 33cm, inaltime = 20 cm, adancime = 5cm. Lungime maner = 38cm. Lungimea manerului se considera de la umar pana pa partea superioara a gentii. La cerere se poate modifica lungimea manerului. Obs: se spala la 30 grd C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 70,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta crosetata – volanase

Geanta crosetata din fire bumbac galben si turcoaz. Geanta este crosetata si tricotata manual.

 

Additional DescriptionMore Details

Geanta crosetata din fire bumbac foarte rezistente, este o geanta crosetata pentru vara. Este decorata cu : buzunare pe care am crosetat volanse, margele. Geanta se inchide cu fermoar,captusita, buzunar interior.Este o geanta mare si rezistenta.Incap 4 – 5 caiete studentesti si alte obiecte necesare. Obs: se spala la 30 grd C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 100,00 RON

Geanta crosetata roz cu aplicatii multicolore

Geanta crosetata din fire bumbac, acril de culoare roz, mov, galben, albastru, verde. Geanta este crosetata manual in totalitate.

Geanta crosetata free form.

Additional DescriptionMore Details

Geanta crosetata pentru vara. Fata gentii este realizata din diverse forme crosetate unite intre ele.Geanta este crosetata manual, inchidere capsa metalica, captusita. Dimensiuni : latime = 22 cm, inaltime = 27 cm. Lungime maner = 42cm. Lungimea manerului se considera de la umar pana pa partea superioara a gentii. Obs: se spala la 30 grd C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 65,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta crosetata bleu cu aplicatii multicolore

Geanta crosetata din fire bumbac, acril de culoare bleu-gri, verde, galben, albastru, alb. Geanta este crosetata manual in totalitate.

Additional DescriptionMore Details

Geanta crosetata free form. Geanta crosetata pentru vara. Fata gentii este realizata din diverse forme crosetate unite intre ele.Geanta este crosetata manual, inchidere capsa metalica, captuseala doc. Dimensiuni : latime = 24 cm, inaltime = 31 cm. Lungime maner = 45cm. Lungimea manerului se considera de la umar pana pa partea superioara a gentii. Obs: se spala la 30 grd C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 70,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta crosetata – benzi lurex

Geanta crosetata din benzi lurex, culoare crem auriu.Geanta este  crosetata manual in totalitate.

Additional DescriptionMore Details

Geanta crosetata pentru vara din benzi lurex, decorata cu o floare crosetata din acelasi material. Geanta este crosetata manual, inchidere capsa metalica, captusita, buzunar interior fermoar. Dimensiuni : latime medie = 25cm, inaltime = 24 cm, adancime = 8cm. Obs: se spala la 30 grd C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 80,00 RON

Geanta crosetata din benzi tricot

Geanta crosetata din benzi tricot bumbac alb si rosu. Geanta este  crosetata manual in totalitate.

Additional DescriptionMore Details

Geanta crosetata pentru vara din benzi bumbac. Este decorata cu o floare crosetata rosie. Geanta este crosetata manual, inchidere banda bumbac, captusita, buzunar interior fermoar. Dimensiuni : latime = 24 cm, inaltime = 16 cm, adancime = 12cm. Lungime maner = 51cm. Lungimea manerului se considera de la umar pana pa partea superioara a gentii. Obs: se spala la 30 grd C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 80,00 RON

Geanta crosetata – messenger

Geanta crosetata din fire bumbac. Geanta este crosetata si tricotata manual.

Additional DescriptionMore Details

Geanta crosetata din fire bumbac albastru, rosu foarte rezistente.Geanta crosetata de vara, decorata cu buzunare, nasture crosetat, nasture fimo realizat manual. Geanta se inchide cu doua capse metalice si doua sunururi. Captusita material dungi.Dimensiuni : au loc 4 caiete studentesti. Aceasta geanta nu mai este pe stoc, dar sep oate realiza una asemanatoare. Obs: se spala la 30 grd C si se usuca pe suprafata plana.

Price: 90,00 RON

Geanta crosetata – free form crochet_2

Geanta crosetata manual din fire  lana, acril. Face parte din categoria genti crosetate multicolore : ciclam, mustar, albastru,galben.

Additional DescriptionMore Details

Fata gentii este crosetata manual – free form crochet , iar spatele gentii este tricotat. Captuseala doc, buzunar interior cu fermoar, capsa metalica pentru inchidere geanta. Manerul gentii este crosetat manual, lungimea se va stabili impreuna cu tine.

Price: 150,00 RON

Loading Updating cart…

Geanta crosetata – free form crochet_1.

Geanta crosetata manual din fire  lana, acril. Face parte din categoria genti crosetate multicolore: ciclam, mov, verde,albastru, galben.

Additional DescriptionMore Details

Fata gentii este crosetata in diverse forme iar spatele gentii este tricotat. Captusita material negru, inchidere – capsa metalica, buzunar interior cu fermoar. Manerul gentii este crosetat manual pe un suport ce nu permite intinderea acestuia.

Price: 180,00 RON

Loading Updating cart…
Poze realizate de Oana Stefanescu: persuadinggiants.blogspot.com
TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Votati-ne in directorul ClickLink
Revista Atelierul
An Tan Te
Retete culinare